Meny Lukk

Om anlegget

Vi har et flytebryggeanlegg med 64 plasser ved Mindalen i Sørfjorden ved Risør. Til Risør sentrum er det ca 2 km eller 10 minutter med en hurtigående båt. Plassene er mellom 2,0 og 3,5 (4,0) meter brede og passer for båter opp mot 26 (30) fot størrelse. Skal man ut av Sørfjorden må man komme under broa i Sundskanalen (ca 2,5 – 2,8 meter over vannflata), eller gå rundt om Nordfjorden. 

Vårt anlegg ligger meget lunt og skjermet fra de fleste vindretninger. Anlegget er i betong med stål uteriggere og var nytt i 2014. Båtene ligger her meget trygt og beskyttet. Vi har belysning av hele anlegget og videoovervåkning slik at du selv kan gå inn å se båten din. I tillegg har vi låst port som kun leietakere har tilgang til.

300 meter fra anlegget er det en slipp hvor båter på tilhenger kan settes ut og tas opp. Der er det også kai som gjør det mulig å sette ut og ta opp større båter fra lastebil. Vi har egen parkeringsplass og parkeringen kan også benyttes til båtopplag utendørs. Vi tilbyr sommerlagring av båthengere.

Våre leiepriser ligger på linje med de kommunale båtplassene og vi har ikke innskudd. Dersom man har leid plass er man sikret å få tilbud om samme plass neste år.

Anlegget åpner normalt til påske og stenger for sesongen ca 1. november. Da må alle båter fjernes fra anlegget.